Homo n & n thaimassage viborgvej 311 herrerne

homo n & n thaimassage viborgvej 311 herrerne

Personalet er meget professionelle, søde, imødekommende og meget servicemindet. Kun den seneste anmeldelse tæller med i virksomhedens TrustScore (Y) Altid i top, kun den seneste anmeldelse tæller med i virksomhedens TrustScore. Skønt sted, dejlig massage! Fantastisk omgang massage, der endelig ser ud til at få bugt med en dårlig nakke og en øm skulder. Der er en venlig og behagelig stemning og massørene er meget kompetente. Annonce, jeg har nu flere gange været til thaimassage og det er helt fantastisk! Jeg går altid derfra og føler en stor forbedring. Rigtig god oplevelse, som er langt bedre end den traditionelle behandling, som man kan gay sex med store patter massage til mænd få ved en fysioterapeut. Som en selvfølge så være velkommen. Det er ikke bare en standardmassage de giver, de giver den massage der passer præcis til kunden og man kan tydeligt mærke forskel allerede efter første behandling. Jeg er kommet der igennem mange år og har altid været ovenud tilfreds.
  • The Best Thai Massage - Home Facebook
  • Du kan homo n & n thaimassage viborgvej 311 herrerne høre på vores telefonsvare hvem du kan træffe. Filtrér efter: De er super dygtige og professionelle. Kun den seneste anmeldelse tæller med i virksomhedens TrustScore. Både når jeg har ondt et sted, eller bare ville forkæle mig selv lidt, så har det altid været absolut fantastisk og dejligt!
  • Der har lyst til et diskret ophold i super hyggelige diskrete omgivelser. Annonce, dejligt sted, og et meget venligt personale. Jeg har allerede booket endnu en tid. Annonce, en fantastisk oplevelse.
  • Skal absolut prøves igen. God service, god massage, godt sted at komme, hilsen. Helt fantastisk koncentreret og dygtig massøse!
  • Svalereden Din indgang til gudeskønne kvinder

homo n & n thaimassage viborgvej 311 herrerne
Viborgvej 110 (4,710.92 mi) Randers, Denmark 8920. Contact The Best Thai Massage on Messenger. The Best Thai massage Aroma massage Olie massage 400kr en time Hot olie 500kr en time Tak for besøge.
  1. Jeg synes det var meget mere behageligt og afslappet end alle de andre thaimassører i byen :-) Kh Signe. Det kan kun anbefales!
  2. The Best Thai Massage. Viborgvej 311, på hovedevejen A16 mellem Viborg og Holstebro. Kommer du fra Viborg er det efter bjergby. Fra holstebro er det efter Skave. Køre du efter GPS er det postnummer 7830.
  3. Lidt larm/uro ude fra venteområdet/personalerum, men homo n & n thaimassage viborgvej 311 herrerne massagen var så god, at det ikke gør så meget. Sætter du pris på top hygiejne, diskretion og absolut sikker sex.
  4. homo n & n thaimassage viborgvej 311 herrerne
homo n & n thaimassage viborgvej 311 herrerne

videoer

White Girls Say The N Word - Ultimate Compilation (Part 3). Havde været fedt med rene håndklædér, så man ikke lå i det samme som gay luksusmassage grønlandske porno dem der havde været der tidligere på dagen. God og seriøs massage som virker. Det er uden tivivl den bedste massage jeg nogensinde har fået. Meget professionel og dybdegående. Meget venligt personale og en meget kompetent massør.